Visdomstænder, Hudlæger & Dansk Mad i Danmark ♡

Svær Beslutning – Men Den Helt Rigtige For Os ♡

Hej Kære Jer ♡

Så kommer der et ny indlæg
Vi håber i alle har det dejligt og nyder det dejlige vejr vi har hørt, der er i Danmark lige for tiden 🙂

Så dette indlæg fortæller lidt omkring hvordan det sidste par måneder har taget os til nye beslutninger, hvilket har været hårdt – men de helt rigtige for os.

Som i kan læse i det sidste blogpost så har vi både været i Sydafrika og jeg Liz også været i Danmark, for at få noget hjælp til at finde ud af hvad der er galt med min hud.
Jeg har siden oktober/november døjet meget med min hud, og omkring januar blev det så slemt at jeg desværre tabte meget af mit hår, og havde eksem over faktisk hele kroppen – hvilket var overvældende, da jeg aldrig har prøvet noget lignende.
Så det var en tid hvor jeg prøvede at finde cremer, shampooer og andet som kunne hjælpe – men her i Zambia er der ikke meget hjælp at hente, så derfor var vi både i Sydafrika og jeg i Danmark for at se forskellige hudlæger, hvor de tog forskellige tests osv. Resultaterne gav ikke mange svar, så derfor har det været en frusterende tid for mig, da man ikke har lyst til at gå rundt med eksem, være syg og ikke helt vide hvad du egentligt skal stille op, mens du bor i et afrikansk land som Zambia.
Men min hud bliver åbenbart meget påvirket af varmen, tørheden i luften, meget sol og det fugtige vejr der er, når der er regntid.

Så jeg tog en time-out fra hvad jeg var involveret her i Zambia, for at give min krop ro til at komme på toppen.
Det er med tiden blevet meget bedre, med både hud og hår, men jeg får stadig daglige udslag fra eksemen på hænderne.

Jannik og jeg har lært meget i de sidste par måneder, også for os som par; nemlig hvor vigtigt det er at vi begge har det godt med det vi laver, samt at vi er raske, glade og tilfredse. Og jeg må indrømme at jeg ikke har været glad og haft det godt de sidste par måneder og derfor tog vi nogle dage hvor vi snakkede om hvad vi gerne ville, hvad der gjorde os glade og ikke så glade og hvad vi kan gøre for at ændre det, så vi begge føler at vi er de helt rette steder. Det kan til tider være svært at tage hurtige beslutninger som vedrører fremtiden, så vi fik snakket med vores dejlige venner – som var opmuntrende og hjælpende, og som var sikre på at vores mavefornemmelse giver os pejling om hvad der er det helt rette for os.
Et andet aspekt har også været at efter vi har været i Sydafrika, så vil vores forsikringen ikke længere betale for at jeg kan få lægehjælp igen, hvis jeg får brug for det og hvis huden igen bliver dårlig. Det vil sige at hvis vi igen skal til Sydafrika, så bliver det en meget dyr omkostning for os, som vi selv skal sørge for; fly, sted vi skal bo, medicin og lægebesøg, mad & transport.

Så derfor er en hård, men god beslutning blevet taget nemlig at:
♡ VI FLYTTER TILBAGE TIL DANMARK ♡

Det tog os nogle uger at få sagt til os selv at det er det vi gør – men så snart beslutningen blev taget, havde vi begge fred i hjertet – og det tror vi på er et godt tegn på at det er det helt rette for os. Vi er også sikre på at Gud er med i vores beslutning og at der venter os nye og spændende planer for os i Danmark, så vi er glade og spændte på den nye tid vi går imøde.
Mange har spurgt os om de planer vi havde om at være her i 2 år, og det eneste vi kan sige er at man aldrig kan vide hvor livet taget en hen.
Men vi har VIRKELIG haft det godt her, og nu hvor vi tager til Danmark er det med glæde i hjertet over den dejlige tid vi har haft her, samt alle de dejlige mennesker som er blevet en del af vores liv – SÅ TAK FOR JER! ♡
Vi har oplevet så mange dejlige ting, og haft nogle fantastiske oplevelser som vi aldrig har villet være foruden.

Vi har bestilt flybilletter og vi lander i København onsdag d. 18 Juli, hvilket er snart!

Der vil stadig være updates fra os og om hvordan det hele er gået med vores hjemrejse – og vi vil sige 1000 tak for alle jeres opmuntrende beskeder og opdateringer fra jer!
♡ TAK FOR JER! ♡

Tak fordi du læser med 🙂
Xx Liz ♡

1 kommentar

  • Kari H. Danielsen

    Kære Liz og Jannik Det lyder til at være den rigtige beslutning I har taget! I har sikkert været til stor velsignelse der I har været, men nu vil Jesus åbne nye dører for jer! Velkommen hjem:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Visdomstænder, Hudlæger & Dansk Mad i Danmark ♡