Kontakt os endelig ♡

Hej verden – NU er vi på! ♡

fullsizerender-1

Nu har vi fået oprettet vores egen blog og vi er super klar til at dele alle vores spændende oplevelser med jer her!

Vi har oprettet denne blog, for at i alle kan få et indblik i vores liv, som kommer til at være i Zambia de næste 2 år – VILDT – we know! Men vi glæder os SÅ meget til at gøre det, mange måske drømmer om – nemlig at tage ud i verden og hjælpe hvor der virkelig er behov og vores hjerte har sendt os til Zambia.

Vi fik igår klaret vaccinationerne og er nu i fuld med at rydde op i vores hus da Janniks mor Ditte flytter ind og bor i vores hyggelige hus mens vi er i Zambia – hvilket vi er rigtig glade for, da det på den måde er en nem måde at overlade vores lille skønne perle, uden at vi skal bekymre os om huset nu også er der når vi kommer til danmark igen

Derudover så prøver vi at nyde den sidste tid i danmark før vi tager afsted – det kan dog være svært, da vi virkelig bare glæder os!

På søndag holder vi en “Vi-er-færdige-fest og rejser-til-Zambia-Fest” for at få mulighed for at se venner og familie, sige farvel og få en hyggelig dag sammen, før vi rejser.

Vi glæder os meget til at dele alle de spændende oplevelser vi skal ud og opleve

God tirsdag til dig! ♡ Liz

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kontakt os endelig ♡