Hej med dig og velkommen til ♡

Hvad vi laver i Zambia ♡

Arise
Liz arbejder frivilligt med ”Arise” – en organisation som hjælper forældreløse børn med at komme i skole. Her hjælpes der til med administrativt arbejde, men det mest spændende er de ugentlige besøg i nærtliggende landsbyer, hvor Liz sørger for at være lyttende til de forældreløse børns familier, som tit er en tante, bedstemor eller en ældre søster. Liz står for oplysningsarbejde til de familier, som forsørger de forældreløse børn, for at give barnet en så lys fremtid så muligt.

Women Empowerment
Derudover har Liz planer om, at fortsætte sit projekt med lokale kvinder fra sidst hun var i Zambia. Her mødes hun med en gruppe kvinder, hvor de deler liv og opmuntrer hinanden. Her laver hun oplysningsarbejde, og underviser de Zambianske kvinder i familie, børn, økonomi, relationer og opmuntrende budskaber fra Bibelen.

Kaniki Bible University
Jannik arbejder på en bibelskole, hvor han er administrator og arbejdsgiver for de andre medarbejdere. Jannik står for skolens økonomi – bogføring, budgetplanlægning, HR og at alt går efter den Zambianske ’junglelovgivning’ og meget mere. Alle større investeringer og omkostninger skal måles og vejes hos Jannik, så der er mange forslag fra medarbejderne på daglig basis.
Jannik er ledet mellem staff (forstander, lærerne, administrationen mm.) og workers (havemænd, mekaniker, VVS, tømrere, rengøringsdamer) om at deres idéer og initiativer bliver bekræftet og opmuntret.

OpenChurch
Liz & Jannik har på frivillig basis været en del af at plante OpenChurch i byen Ndola. Her sidder Jannik på pengekassen, og Liz leder ’Café Hygge’. Kirken havde sin opstart d. 14. januar 2018, som var en festdag uden lige! Lige nu arbejdes der på at opretholde og forvandle flere Zambianske liv til at opleve Gud og efterligne Jesus!
Vi leder også en netværksgruppe på 6-7 interns, hvor andre internationale frivillige kan læne sig tilbage i vores åbne, uforpligtende og hyggelige hjem. Vi deler liv, taler om Guds Ord og har fællesskab!
Jannik er setup manager for alt kirkens udstyr, der ugentligt skal hentes, sættes op og pakkes ned igen med vores SUV (bil). Liz er en del af lovsangsteamet, som øver to gange ugentligt, hvor hun træner og udfordrer de Zambianske damers stemmer, så de ikke skråler!

Fritid
I fritiden prøver vi, at få så mange oplevelser og minder så muligt. Køreture, besøg af venner, teltture, miniferier i vores venners sommerhus i Mulungushi. Jannik træner op til et halvmarathon igen. Ellers har vi mange hyggeaftener med danske tv-programmer og god mad fra vores pressure cooker 😉

1 kommentar

  • Ditte Lundsteen

    Tak for en dejlig men eftertænksom afskeds fest på teressen + mandag morgen hvor alvoren tog til, men I var forventningsfulde , tænk, at den dag kom og væk er I og dog for det er i fysisk tilstand. I disse aar kan vi ses på divese medier.. Ømsker for jer at I er vel godt igang med det nye liv langs væk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej med dig og velkommen til ♡